Pallo pyörimään!! 

25.09.2020.

Kauan odotettu uusi salibandykausi pärähtää käyntiin huomenna Nallisportissa (Oulu), jossa TyPS kohtaa Puolangan Ryhdin (PuRy) klo 11:00 ja Raahen Ponnistuksen (RaaPo) klo 14:00. Mustapaidat lähtevät kauteen "ikivihreällä" rosterilla, jonka tavoitteena on kiusata nuorempiaan, kuntoilla ja koittaa välillä vähän hymyilläkin. Voittokin olisi mukava napata, sillä tyrnäväläisten viimeisestä voitosta on vierähtänyt pieni hetki. Peräkkäisten tappioiden sarake, kun on päässyt jo monen TyPS -pelurin tavoin ikämiesikään (35)!

Päivän vastustajat ovat melko kääntämättömiä kortteja...

PuRy:n viime kauden pelaajalistaa katsellessa ei voi kun todeta, että ei siellä moni asia ole muuttunut. Tai ainakaan sen suhteen, kuka/ketkä sitä palloa reppuun laittavat...Haapalainen, Väisänen...

RaaPo puolestaan pelasi pienellä poppoolla lupauksia herättävän priisiisonin ja joukkueesta löytyykin sarjaan muutama liian hyvä pelimies, jotka eivät mustapaitojen keskuudessa paljoa esittelyjä kaipaa. Jani "Litti" Suominen ja Mika "Miikku" Mäki tekivät TyPS:n paidassa muutaman kauden aikana yhteistehot: 74+73=147! Ei yhtään pöllömpää, noin niin kuin raahelaisilta.

TyPS huomenna:

#3 Antti Heiska / #4 Anssi Matinolli / #6 Iikka Nevala / #8 Vesa Kajava / #13 Samuli Raitanen / #16 Seppo Mäkelä / #20 Samuli Kirkkomäki / #21 Jani Jaatinen C / #28 Jesse Kokko / #29 Ville-Veikko Kylmänen / #49 Sami Karhula / #55 Tuomas Kulha / #66 Tatu-Pekka Markkula / #79 Jari Enojärvi.

Mustapaitojen puolelta huomenna suurennuslasin alla on itsestään uusia puolia löytänyt Enojärven Jari, joka painoi tiistain harjoituksissa samaan vaihtoon vaatimattomasti 0+3. Eikä edes laskenut niitä. Ykkönen iskee ja lujaa!