Korona on *%&¤# peli!

28.11.2020.

TyPS vs SC Lääderi Klo 14:00

Edustuksen ottelut jatkuvat huomenna Haapavedellä, jossa emme valitettavasti vallitsevan tilanteen vuoksi pääse pelaamaan kuin yhden sarjaottelun. Tämä ei onneksi kokoonpanoon hirveästi poissa jääntejä aiheuttanut, joten otteluun lähdetään lähes parhaalla mahdollisella miehistöllä.

Päivän vastustaja on uusi tuttavuus, mutta viime kauden tilastojen ja nimilistan perusteella Lääderit ovat selkeä nousija kandidaatti sarjaporrasta ylöspäin. Ennen kauden alkua jopa "ykköshevonen", mutta tämän jälkeen Hirvarit polttivat seuraavan viidenkymmenen vuoden budjettinsa hommaamalla rosterin täyteen ykköskorin miehiä ja siirtämällä paineet omille harteilleen. Joka tapauksessa vastaan saadaan siis erittäin iskukykyinen joukkue, jolta edes HaBa ei kyennyt juoksemaan jalkoja alta!

Nyt olisi hyvä mahdollisuus muuten ottaa oikeasti alkulämmöt, koska pelejähän pojat on vain yksi! Pelisuunnitelma: Bussi parkkiin, voitto kotiin ja toivomaan, että loppukausi saataisiin vietyä läpi ilman enempiä keskeytyksiä!

TyPS huomenna:

Markkula Karhula Enojärvi

Kirkkomäki Kajava Johnson

K.Dahlström Kylmänen

Raitanen Jaatinen

Heiska Nevala

Mäkelä

Huomenna seuraamme mustapaitojen puolelta Raitasen Samulia, jonka valmennus pakotti kauden alussa puolustustehtäviin. Eikä homma ole toiminut alkuunkaan. Tehot 3+4 kertovat vahvasta kapinahengestä ja siitä, että herra ei helpolla auktoriteettien edessä taivu. Tasonnoston paikka tai myynti paikalliseen "hirviteatteriin" edessä.